A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar és az Uni-Agro-Food Kft. élelmiszerfeldolgozás, gyógynövénytermesztés, HACCP, valamint állattenyésztés, növénytermesztés, precíziós gazdálkodás témakörökben szervez bemutató üzemi programokat.
A gyakorlatorientált, innovatív szakmai programok idén októbertől jövő év júliusáig folyamatosan kerülnek megrendezésre az alábbi témakörökben, amelyekre várják az érdeklődők jelentkezését:
Tejfeldolgozáshoz kapcsolódó élelmiszerfeldolgozás, HACCP és gyógynövénytermesztés témakörökben szervezett programokról tájékoztatás ITT ELÉRHETŐ.
Állattenyésztés, növénytermesztés, precíziós gazdálkodás témájú programokról tájékoztatás ITT ELÉRHETŐ.
Részvételi szándékukat a program időpontja előtt legkésőbb 1 héttel jelezzék a fenti felületeken található meghívóknál, a „Jelentkezés” menüpont alatt.
A programokon való részvétel ingyenes.
A programok helyszíne a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar (9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 15-17.)
A bemutató üzemi programokra szóló meghívó ITT található.
NAK / Tószegi-Faggyas Katalin